Tuck and Jump pattern extrastrom
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Πώς ισχύει η δωρεάν μεταφορά? 

Για τη Δωρεάν μεταφορά θα πρέπει τα προϊόντα που θα επιλέξετε να είναι αξίας άνω των 500 ευρώ.

Και αποστέλλονται δωρεάν μέχρι την είσοδο του σπιτιού σας, στο πεζοδρόμιο. 

Οι περιοχές που ισχύει η δωρεάν μεταφορά είναι αποκλειστικά οι κεντρικές περιοχές πόλεων. Και οι περιοχές που εξυπηρετούντε άμεσα από μεταφορικές εταιρίες.

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση? 

Ο χρόνος που απαιτείτε για την παράδοση του προϊόντος σας είναι συνήθως από  4  έως  6 εργάσιμες ημέρες. 

 

Πόσα μεταφορικά θα χρεωθώ για αγορές κάτω από 500 ?

Στις κεντρικές περιοχές και κεντρικούς Δήμους της Θεσσαλίας όπου εξυπηρετούμε με τα ιδιόκτητα οχήματα μας όπως Λάρισα - Βόλος - Τρίκαλα - Καρδίτσα, κτλ. Η μεταφορά είναι δωρεάν. Ο χρόνος παράδοσης όμως προσδιορίζεται από τον χρόνο που θα περάσει το  φορτηγό μας από την εκάστοτε περιοχή σας.

 

Σε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς ορίζεται σύμφωνα με την διεύθυνση παράδοσης, και τις διαστάσεις του εκάστοτε προϊόντος που επιλέγεται.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Πόσο ακριβές είναι τα τεχνικά στοιχεία που αναγράφεται σε κάθε προϊόν σας?
Τα τεχνικά στοιχεία αναγράφονται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του εκάστοτε προϊόντος και περιγράφεται με ακρίβεια η κατασκευή τους. Οι διαστάσεις, τα πάχη είναι +- 1cm λόγο της φύσεως των υλικών.  Αντιστοίχως για τα αναγραφώμενα βάρη και λοιπά τεχνικά στοιχεία : +-10 % λόγο της φύσεως των υλικών. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αναγραφόμενων τεχνικών χαρακτηριστικών, αποκλειστικά όμως για περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων. Η διαβάθμιση της σκληρότητας των στρωμάτων που επισημαίνεται  είναι σύμφωνα με βάρος ανθρώπου 90 κιλών, σε μονή διάσταση στρώμα. Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για άριστη και αναλυτική προβολή των προιόντων μας παρ΄ αυτα δέν ευθυνόμαστε για τυχών τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη. Τα χρώματα των υφασμάτων και τα σχέδια των καπιτονέ, τροποποιούνται - αλλάζουν.

Έχετε άλλες ερωτήσεις ? Επικοινωνήστε μαζί μας>

ΠΛΗΡΩΜΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ

Τροποι πληρωμής? 

α) Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard κτλ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

β) Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα τυχών έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

EUROBANK: 0026.0023.59.0200441259   

IBAN GR950 2600 2300 0059 0200 4412 59

PEIRAIOS:  6095-010180-239    

IBAN GR670 1710 9500 0609 5010 1802 39

ΕΘΝΙΚΗ :782 008477 84

ΙΒΑΝ: GR230 110 782 00000 782 008477 84

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:  Α. ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔOY

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο hatziefraimidis@gmail.com. Αλλιώς μπορείτε και μέσω fax στο : 24 10 571 644

γ) Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

 

Ποιοι είναι οι όροι εγγύησης?

Κάθε προϊόν που παράγουμε καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εγγύηση καλύπτει τυχών ελαττωματική πρώτη ύλη η ελαττωματική κατασκευή. Η Εγγύηση ισχύει αποκλειστικά με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς. Και δεν καλύπτει φθορές που προκλήθηκαν στα υφάσματα από κακή χρήση ή στη μεταφορά λόγω διπλώματος κτλ. Αναλυτικοί όροι εγγύησης μπορείτε να δείτε εδώ 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Ποια η πολιτική σας για τις επιστροφές? 

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που επιλέξατε, Κανένα πρόβλημα! μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Αρκεί να είναι  στη αρχική του συσκευασία. Το κόστος μεταφοράς της επιστροφής και της παράδοσης του νέου προϊόντος θα επιβαρύνει τον αγοραστή.

Δέχεστε επιστροφή χρημάτων?

Δυστυχώς δεν δεχόμαστε επιστροφή χρημάτων.

FAQ.

Έχετε απορίες θα σας τις λύσουμε!

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που συχνότερα συναντάμε:

 
 
 
 
Ypourgeio-ependyseis-espa-E.U.