top of page
Tuck and Jump pattern extrastrom
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Πώς ισχύει η δωρεάν μεταφορά? 

Για τη Δωρεάν μεταφορά θα πρέπει τα προϊόντα που θα επιλέξετε να είναι αξίας άνω των 500 ευρώ.

Και αποστέλλονται δωρεάν μέχρι την είσοδο του σπιτιού σας, στο πεζοδρόμιο. 

Οι περιοχές που ισχύει η δωρεάν μεταφορά είναι αποκλειστικά οι κεντρικές περιοχές πόλεων. Και οι περιοχές που εξυπηρετούντε άμεσα από μεταφορικές εταιρίες.

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση? 

Ο χρόνος που απαιτείτε για την παράδοση του προϊόντος σας είναι συνήθως από  4  έως  6 εργάσιμες ημέρες. 

 

Πόσα μεταφορικά θα χρεωθώ για αγορές κάτω από 500 ?

Στις κεντρικές περιοχές και κεντρικούς Δήμους της Θεσσαλίας όπου εξυπηρετούμε με τα ιδιόκτητα οχήματα μας όπως Λάρισα - Βόλος - Τρίκαλα - Καρδίτσα, κτλ. Η μεταφορά είναι δωρεάν. Ο χρόνος παράδοσης όμως προσδιορίζεται από τον χρόνο που θα περάσει το  φορτηγό μας από την εκάστοτε περιοχή σας.

 

Σε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς ορίζεται σύμφωνα με την διεύθυνση παράδοσης, και τις διαστάσεις του εκάστοτε προϊόντος που επιλέγεται.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Πόσο ακριβές είναι τα τεχνικά στοιχεία που αναγράφεται σε κάθε προϊόν σας?
Τα τεχνικά στοιχεία αναγράφονται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του εκάστοτε προϊόντος και περιγράφεται με ακρίβεια η κατασκευή τους. Οι διαστάσεις, τα πάχη είναι +- 1cm λόγο της φύσεως των υλικών.  Αντιστοίχως για τα αναγραφώμενα βάρη και λοιπά τεχνικά στοιχεία : +-10 % λόγο της φύσεως των υλικών. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αναγραφόμενων τεχνικών χαρακτηριστικών, αποκλειστικά όμως για περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων. Η διαβάθμιση της σκληρότητας των στρωμάτων που επισημαίνεται  είναι σύμφωνα με βάρος ανθρώπου 90 κιλών, σε μονή διάσταση στρώμα. Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για άριστη και αναλυτική προβολή των προιόντων μας παρ΄ αυτα δέν ευθυνόμαστε για τυχών τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη. Τα χρώματα των υφασμάτων και τα σχέδια των καπιτονέ, τροποποιούνται - αλλάζουν.
ΠΛΗΡΩΜΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ

Τροποι πληρωμής? 

α) Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard κτλ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

β) Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα τυχών έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

EUROBANK: 0026.0023.59.0200441259   

IBAN GR950 2600 2300 0059 0200 4412 59

PEIRAIOS:  6095-010180-239    

IBAN GR670 1710 9500 0609 5010 1802 39

ΕΘΝΙΚΗ :782 008477 84

ΙΒΑΝ: GR230 110 782 00000 782 008477 84

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:  Α. ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔOY

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο hatziefraimidis@gmail.com. Αλλιώς μπορείτε και μέσω fax στο : 24 10 571 644

γ) Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

 

Ποιοι είναι οι όροι εγγύησης?

Κάθε προϊόν που παράγουμε καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εγγύηση καλύπτει τυχών ελαττωματική πρώτη ύλη η ελαττωματική κατασκευή. Η Εγγύηση ισχύει αποκλειστικά με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς. Και δεν καλύπτει φθορές που προκλήθηκαν στα υφάσματα από κακή χρήση ή στη μεταφορά λόγω διπλώματος κτλ. Αναλυτικοί όροι εγγύησης μπορείτε να δείτε εδώ 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Ποια η πολιτική σας για τις επιστροφές? 

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που επιλέξατε, Κανένα πρόβλημα! μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Αρκεί να είναι  στη αρχική του συσκευασία. Το κόστος μεταφοράς της επιστροφής και της παράδοσης του νέου προϊόντος θα επιβαρύνει τον αγοραστή.

Δέχεστε επιστροφή χρημάτων?

Δυστυχώς δεν δεχόμαστε επιστροφή χρημάτων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡOΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η extra strom, στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018, στο εξής ο «ΓΚΠΔ», όπως εκάστοτε ισχύει, έχει εκπονήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου / προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου της επεξεργασίας.

Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνίσταται στη συλλογή, οργάνωση, διάρθρωση, καταχώριση, αποθήκευση, μεταβολή, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση, ανάκτηση, περιορισμό ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουν περιέλθει ή θα περιέλθουν σε γνώση της extra strom, είτε στο πλαίσιο των συναλλακτικών σας σχέσεων με αυτήν είτε στο πλαίσιο πληροφόρησης που λαμβάνει από τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Η extra strom , σε συμμόρφωση με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σε επίπεδο νομικής και τεχνολογικής συμμόρφωσης, αλλά και σε επίπεδο φυσικής ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσει τη νόμιμη τήρηση, επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει δεσμευόμενη να προστατεύει με κάθε τρόπο την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους. Με τον τρόπο αυτό παρέχει το εχέγγυο ότι πληροί όλες τις νομικές απαιτήσεις που προβλέπονται από τον νέο ΓΚΠΔ και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον λειτουργικό κίνδυνο και τον ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης των ατόμων και των προσωπικών δεδομένων τους που επεξεργάζεται.

Α. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

 

Η συναίνεση σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο μας επιτρέπει την χρήση cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας.

 

Οι παρακάτω τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλεγούν, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν:

 1. Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας σύστημα.

 2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο;

 3. Πληροφορίες όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, το  email σας, την οποία εισάγετε κατά την παραγγελία σας στον ιστότοπο.

 4. Πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.

 5. Πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικά σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και της πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας.

 6. Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata).

 7. Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας στέλνετε.

Προτού αποκαλύψετε οποιαδήποτε προσωπικές πληροφορίες κάποιου τρίτου ατόμου, θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου σχετικά με την κοινοποίηση και την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών του, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

 

Β. Χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται σε εμάς χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που ορίζονται από αυτή την πολιτική στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες για τους παρακάτω σκοπούς:

 1. Διαχείριση του ιστοτόπου και της επιχείρησης μας

 2. Ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπο μας

 3. Αποστολή των αγαθών που αγοράζετε μέσω του ιστοτόπου μας

 4. Αποστολή κινήσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής σε εσάς, καθώς και συλλογή πληρωμών από εσάς.

 5. Αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών.

 6. Αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας.

 7. Αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας μέσω email αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε το ενημερωτικό δελτίο)

 8. Αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών, σχετικών με την επιχείρηση μας.

 9. Παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα είναι σε θέση να ταυτοποιήσουν κανένα χρήστη από αυτές τις πληροφορίες)

 10. Διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που υποβάλατε οι ίδιοι ή σχετίζονται με τον ιστότοπο μας.

 11. Διατήρηση της ασφάλειας του ιστοτόπου και πρόληψη κατά οποιασδήποτε απάτης.

 12. Επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις παροχής του ιστοτόπου μας (περιλαμβάνοντας και τη επιτήρηση προσωπικών μηνυμάτων που διακινούνται μέσω της ιδιωτικής διαδικτυακής υπηρεσίας μηνυμάτων μας)

 13.  άλλες χρήσεις.

Οι ρυθμίσεις απορρήτου σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπο μας και μπορούν να διαμορφωθούν χρησιμοποιώντας τον έλεγχο απορρήτου στον ιστότοπο.

Δεν θα διοχετεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς τη συναίνεση σας σε κανένα τρίτο μέρος ή σε οποιαδήποτε εμπορικό τμήμα τρίτου μέρους.

 

Γ. Κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών

 

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους μας, τα στελέχη μας ή τους επαγγελματικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους μας, τους προμηθευτές ή τους υπεργολάβους μας όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρει η παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιοδήποτε μέλος του ομίλου εταιρειών μας (αυτό σημαίνει τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας). όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρει η παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές  πληροφορίες:

 1. Στο μέτρο που απαιτείται βάσει νόμου.

 2. Σε σχέση με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία

 3. Με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)

 4. Στον αγοραστή (ή πιθανό αγοραστή) οποιουδήποτε αγαθού της επιχείρησης το οποίο πουλάμε (ή σκεφτόμαστε να πουλήσουμε) και

 5. Σε οποιονδήποτε βάσιμα πιστεύουμε ότι μπορεί να ανήκει στην δικαστική η οποιοδήποτε άλλη αρμόδια αρχή σχετικά με την κοινοποίηση πληροφοριών στην περίπτωση που θεωρούμε ότι η αντίστοιχη αρχή θα απαιτήσει την κοινοποίηση των συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών.

Επίσης όπως αναφέρεται στην παρούσα πολιτική, δεν θα παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρα.

 

Δ. Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

 1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να αποθηκευτούν να επεξεργαστούν και να μετακινηθούν μεταξύ οποιονδήποτε χωρών στις οποίες λειτουργούμε ή θα λειτουργούμε έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

 2. Συμφωνείτε ρητά στη μεταφορά των προσωρινών δεδομένων η οποία περιγράφεται στην ενότητα ΣΤ.

Ε. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

 1. Η Παρούσα ενότητα  ορίζει την διαδικασία και την πολιτική διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις σχετικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 2. Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για οποιοδήποτε σκοπό δεν θα διατηρούνται για περισσότερο από όσο διάστημα είναι απαραίτητο για αυτό το σκοπό.

ΣΤ. Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

 1. Θα λάβουμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση η την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.

 2. Θα αποθηκεύσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό- και τείχος προστασίας) διακομιστές.

 3. Όλες οι ηλεκτρονικές χρηματικές συναλλαγές που διενεργούνται στον ιστότοπο μας προστατεύονται από την τεχνολογία κρυπτογράφησης μας.

 4. Αποδέχεστε ότι η μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο είναι εγγενώς μη ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Ζ. Τροποποιήσεις

 

Μπορεί να ενημερώνουμε την πολιτικής μας κατά καιρούς δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στον ιστότοπο μας. Θα πρέπει περιστασιακά να ελέγχετε τη σελίδα ώστε να σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική μας.

 

Η. Τα δικαιώματα σας

 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε, οποιαδήποτε πληροφορία σας διατηρούμε.

Μπορούμε να παρακρατήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, για την επιτρεπόμενη από το νόμο περίοδο.

Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να μην επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για διαφημιστικούς σκοπούς.

Στην πράξη, συνήθως είτε θα αποδέχεστε ρητά εκ των προτέρων την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για διαφημιστικούς σκοπούς, είτε θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εξαιρέσετε τις πληροφορίες σας από τη χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Θ. Cookies

 

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα αρχείο που περιέχει ένα αναγνωριστικό (μία σειρά γραμμάτων και αριθμών) που αποστέλλεται μέσω ενός διακομιστή και αποθηκεύεται στον περιηγητή. Το αναγνωριστικό κατόπιν αποστέλλεται πίσω στο διακομιστή κάθε φορά που ο περιηγητής ζητά μία σελίδα από το διακομιστή. Τα cookies μπορεί να είναι είτε “μόνιμα” ή cookies “σύνδεσης”: ένα μόνιμο cookie αποθηκεύεται σε έναν περιηγητή και παραμένει σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία λήξης του, εκτός αν διαγραφεί νωρίτερα από το χρήστη, ένα cookie σύνδεσης, από την άλλη, θα λήξει με το τέλος της σύνδεσης του χρήστη, όταν κλείσει ο περιηγητής. Τα cookies συνήθως δεν περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιήσουν το χρήστη αλλά τα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρούμε μπορεί να συνδέονται με δεδομένα που αποθηκεύονται ή ανακτώνται από cookies.  Χρησιμοποιούμε cookies σύνδεσης και μόνιμα στον ιστότοπο μας.

Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργικότητα πολλών ιστοτόπων. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστοτόπου σας.

FAQ.

Έχετε απορίες θα σας τις λύσουμε!

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που συχνότερα συναντάμε:

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΠΛΗΡΩΜΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
bottom of page